Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیلی گفت: جشنواره ملی فیلم های مستند میراث فرهنگی یادگار، گامی ارزنده در معرفی هرچه بیشتر و بهتر میراث فرهنگی کشور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «محمدحسین اسماعیلی» در مراسم اختتامیه جشنواره ملی فیلم های مستند میراث فرهنگی یادگار که امروز (پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت) در سرای سعدالسلطنه قزوین برگزار شد، بیان کرد: میراث فرهنگی به عنوان مایه اصلی هویت ملت ها است و صیانت و معرفی آن نقش ارزنده ای در حفظ این هویت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین ادامه داد: سینما و به ویژه فیلم های مستند در زمینه شناساندن میراث فرهنگی بسیار اثربخش و کارگشا بوده و جشنواره ملی فیلم های مستند میراث فرهنگی یادگار، گامی ارزنده در معرفی هرچه بیشتر و بهتر میراث فرهنگی کشور است.

 

وی عنوان کرد: هدف از برگزاری این جشنواره معرفی ظرفیت میراث فرهنگی کشور با استفاده مناسب از ابزار سینما در ابعاد گسترده، نگاه ویژه به موضوعات میراث فرهنگی برای تولید آثار سینمایی، توجه به سینما و فیلم به عنوان رسانه برتر و ارزشمند برای تبادلات فرهنگی، حمایت از هنرمندان و سینماگران فعال در عرصه های فرهنگی و گردشگری و ارتقای فرهنگ عمومی جامعه است.

 

اسماعیلی اعلام کرد: این جشنواره در اوایل دهه ۸۰ در سه دوره برگزار شد و پس از آن به دلایل مختلف برگزار نشد و امسال بعد از ۱۷ سال وقفه طولانی در کهن دیار مینودری قزوین سربرافراشت تا یکبار دیگر مستندسازان کشور، بستری فراهم برای ارائه آثار ارزشمند خود در زمینه میراث فرهنگی داشته باشند.

 

وی خاطر نشان کرد: قزوین با وجود اینکه کمتر از یک درصد مساحت کشور را در برگرفته با ۱۱ درصد آثار تاریخی و ملی ثبت شده، بیشترین آثار میراث فرهنگی را در سطح کشور به خود اختصاص داده و با ۵۷ سال پایتختی ایران، شایستگی لازم را برای میزبانی چنین جشنواره ای فراهم کرده است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین تأکید کرد: استقبال گسترده فیلم سازان مستند از این دوره جشنواره با ارسال ۵۱۰ اثر، بارقه های امید را برای ایجاد یک جریان فرهنگی موثر در بستر این جشنواره ایجاد کرد.

 

وی یادآور شد: امیدواریم با استمرار این جشنواره در سال های آتی، شاهد معرفی شایسته میراث فرهنگی کشورمان از طریق ابزار فیلم و سینما باشیم و جشنواره فیلم یادگار این ظرفیت را دارد که در سطح بین المللی اجرایی شود و با تشکیل دبیرخانه دائمی، پیگیری مسئولان، هنرمندان و مستندسازان در دوره های آینده در سطح کمی و کیفی بالاتر برگزار می شود

 

گفتنی است در پایان این مراسم از برگزیدگان این جشنواره تقدیر به عمل آمد.

 

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین فیلم مستند میراث فرهنگی میراث فرهنگی کشور فیلم های مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۲۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری