Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدحسین اسماعیلی روز شنبه با اعلام این خبر، افزود: امروزه سینما به عنوان هنر هفتم و یک وسیله ارتباطی فراگیر با بهره‌گیری از جادوی تصاویر متحرک در جهت ارتقای فرهنگی جوامع در ابعاد مختلف اجتماعی تأثیر به سزایی دارد .

وی اظهار داشت: کارشناسان و متخصصان حوزهی سینما اعتقاد دارند که برای رسیدن به سینمای ملی باید اصول و مبانی و ارزش‌های حاکم بر جامعه مدنظر قرار گیرد تا بستری مناسب برای انتقال مفاهیم دینی، انسانی، اخلاقی و فرهنگی فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیلی اضافه کرد: میراث فرهنگی به‌عنوان ارزشمندترین میراث بشری و مایه اصلی هویت ملت‌ها است و حفظ و صیانت و معرفی آن نقشی ارزنده در احیا و استحکام بخشی به هویت و فرهنگ کشور دارد و فیلم و سینما و ابزارهای دیداری بهترین ابزار برای تحقق این هدف است.

دبیر جشنواره فیلم یادگار تصریح کرد: در این راستا اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با مشارکت سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، صدا و سیما و سایر دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی، جشنواره فیلم یادگار را در حوزه میراث فرهنگی برگزار می‌کند.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره، افزود: معرفی هر چه بیشتر ظرفیت میراث فرهنگی کشور با استفاده مناسب از ابزار سینما، نگاه ویژه به موضوعات میراث فرهنگی برای تولید آثار سینمایی، توجه به سینما و فیلم به عنوان رسانه‌ای برتر و ارزشمند برای تبادلات فرهنگی، حمایت از هنرمندان و سینماگران فعال در عرصه‌های فرهنگی و گردشگری، ارتقای فرهنگ عمومی جامعه با استفاده از ترویج مبانی فرهنگی، تغییر نگاه سنتی به میراث فرهنگی به عنوان اشیای قدیمی و بخشیدن نگاهی با قداست به داشته‌های فرهنگی از اهداف این جشنواره است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین، آخرین مهلت ارسال آثار را به جشنواره ۳۱ اردیبهشت اعلام کرد و از کلیه مستندسازان کشور خواست برای دریافت فراخوان و ثبت نام و شرکت در جشنواره به پایگاه اطلاع رسانی https://yadegarfilmfestival.ir  مراجعه کنند.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرمندان استان قزوین مستند اکران فیلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرمندان استان قزوین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرمندان استان قزوین مستند اکران فیلم اخبار کنکور میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۹۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود

به گزارش صدای ایران از ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی بامداد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو عازم آذربایجان شد و جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه در آخرین روز از سفر خود از موزه تاریخ ادبیات شهر باکو بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید ضمن برشمردن شخصیت‌های مشترک فرهنگی دو کشور گفت: به مفاخر بزرگ به عنوان زمینه‌های همگرایی بین دو کشور نگاه می‌کنیم؛ اینها جزو میراث مشترک فرهنگی ما به‌شمار می‌روند، ما قرن‌ها کنار یکدیگر زیست کردیم، این ظرفیت‌ها باید باعث افزایش برادری‌ها و همگرایی‌ها باشد نه اینکه موجب واگرایی شود.

وی با بیان اینکه هر کس تلاش کند تا این بزرگان را دست مایه واگرایی قرار دهد حتما دچار اشتباه راهبردی و خطای محاسباتی شده است، افزود: به میراث مشترک فرهنگی با کشور‌های همسایه به عنوان میراث مشترک تاریخی نگاه می‌کنیم و به آنها می‌بالیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: علاقه‌مند هستیم برای این مشاهیر فیلم‌های مشترک تولید کنیم؛ در ترکمنستان برای مختومقلی فراغی همین کار را می‌کنیم، در پاکستان نیز برای اقبال لاهوری کاری را در دست اقدام داریم؛ در سفر هفته گذشته به پاکستان برادران و خواهران پاکستانی به ویژه در شهر لاهور از این موضوع استقبال کردند.

اسماعیلی با بیان اینکه همه اشعار نظامی به زبان فارسی است و میراث مشترکی بین دو کشور به‌شمار می‌رود، افزود: امیدواریم ساخت مجموعه جدیدی را برای حکیم نظامی آغاز می‌کنیم؛ در همین راستا از همکارانم در وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان دعوت کردیم تا ما را در ساخت فیلم سینمایی در این باره کمک کنند.

موزه تاریخ ادبیات شهر باکو در قسمت قدیمی‌این شهر قرار دارد.

دیگر خبرها

  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران
  • وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • نفرات برتر جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار معرفی شدند
  • شیراز میراث‌دار فرهنگ غنی و شهر انسان‌های معتدل است
  • فرهنگ ایثار و شهادت باید به جهانیان معرفی شود