Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@15:55:00 GMT

ضرورت ساخت پردیس سینمایی در قزوین

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۱۲۷۶۰

ضرورت ساخت پردیس سینمایی در قزوین

استاندار قزوین گفت: استان قزوین باید ازنظر فرهنگی و هنری تقویت شود و در عرصه سینما و تئاتر نیازمند ساخت پردیس سینمایی در استان هستیم.

به گزارش ایسنا، عبدالمحمد زاهدی در دیدار با هنرمندان که عصر امروز در دفتر استاندار برگزار شد، تصریح کرد: خداوند زمانی که عالم را خلق کرده است بخشی از خلاقیت خود را به ذرات عالم هستی بخشیده است؛ هنر درواقع بالاترین سطح انسانیت یک انسان و پدیده‌ای است که در طول تاریخ تأثیرگذار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ما در فرهنگ اساطیری خودمان نمونه‌های فراوانی مانند سیاوش و اسفندیار داریم که با هنر به تاریخ عرضه شدند؛ همچنین در فرهنگ دینی خودمان حادثه‌ای به نام عاشورا داریم که در عرصه‌های مختلف هنری ازجمله موسیقی، شعر، سینما و تئاتر تأثیر بسیاری گذاشته است.

استاندار قزوین اشاره کرد: اثرگذاری عاشورا به‌قدری زیاد است که بعضی از هنرمندان که به‌ظاهر مذهبی هم نبودند ولی یک رگه‌های از عاشورا را در آثار آن‌ها مشاهده می‌کنیم، از طرفی تأثیر عاشورا را نه‌تنها در روز حادثه بلکه در تاریخ بعد از عاشورا و در طول تاریخ مشاهده می‌کنیم.

وی بیان کرد: در هنر انقلاب اسلامی بزرگانی مانند شهید آوینی داشتیم که یادشان را همواره گرامی می‌داریم، معتقدم که زبان هنر زبانی است که ممکن است هر کسی آن را متوجه نشود.

زاهدی بیان کرد: ممکن است هر فردی که تابلو خوشنویسی را ببیند یا با شنیدن یک شعر لذت ببرد اما ممکن نیست هر فردی این‌ها را توصیف کند، لازم نیست مخاطب هنر از اصول اولیه آن آگاهی داشته باشد؛ هنر بر روی روح و رفتار یک فرد تأثیر می‌گذارد درواقع هنر رفتار انسان را تلطیف می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: نیاز اساسی ما تولید هنر است درواقع آنچه ما در حوزه ادبیات و هنر به آن نیاز داریم این است که روح جامعه را تلطیف کنیم؛ هنر رفتار انسان‌ها را تلطیف می‌کند برای مثال کسی که شب یک تئاتر می‌بیند یا موسیقی می‌شنود فردا باانرژی بهتری بر سرکار حاضر می‌شود.

استاندار قزوین عنوان کرد: انسان موجودی بی‌نهایت است و نابود نمی‌شود بلکه به دنیایی که بوده بازمی‌گردد پس هنر هم دائمی است و جایی تمام نمی‌شود، ما گرفتار محدودیت‌هایی هستیم که نمی‌توانیم از هنر به‌صورت کامل بهره ببریم.

زاهدی در پایان با اشاره وضعیت فرهنگی قزوین تأکید کرد: استان قزوین نیازمند پردیس سینمایی است و از استانی به این وسعت انتظار می‌رود که فضای فرهنگی بالایی داشته باشد و کار فرهنگی بیشتری صورت بگیرد.

واگذاری زمین پردیس سینمایی در مرحله نهایی است
 

رئیس حوزه هنری استان قزوین گفت: برای ساخت پردیس سینمایی راه و شهرسازی قدمی برداشته و زمین پردیس سینمایی به مرحله نهایی واگذاری رسیده است، ادامه روند ساخت پردیس نیاز به دستور استاندار دارد.

به گزارش ایسنا، علی هوشمند در مراسم دیدار هنرمندان با استاندار قزوین که به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی برگزار شد، تصریح کرد: در سال گذشته فعالیت‌های فرهنگی و هنری مختلفی برگزار شد که می‌توان به رخداد عظیم کنگره شهدا، آئین تجلیل از دفاتر تئاتر مسجد، محفل ویژه بزرگداشت آیت‌الله باریک‌بین، برگزاری اردوی عکاسی تور هنر و صنعت، ساخت و طراحی مستند دو مدافع حرم الیاس چگینی و محمدرضایی، چهل مسجد و چهل نمایش، چاپ مجموعه داستان اشاره کرد.

وی در ادامه با اشاره به دغدغه‌های هنرمندان قزوینی اظهار کرد: پردیس سینمایی شهر قزوین دو سالی بلاتکلیف بود که با حضور استاندار فعلی، راه و شهرسازی قدمی برداشت و زمین پردیس به مرحله نهایی واگذاری رسیده است.

رئیس حوزه هنری استان قزوین افزود: هرچند شرایط اقتصادی دولت خاص است اما ادامه روند ساخت پردیس نیاز به دستور استاندار دارد، همچنین درخواست دارم که نشست دوسویه استاندار با هنرمندان برگزار شود که هنرمندان بتوانند دغدغه‌های خود ازجمله بحث انجمن تئاتر را مطرح کنند.

وی تأکید کرد: یکی دیگر از مطالبات هنرمندان حوزه هنری در حوزه سینما و مربوط به پروژه شهید لشگری با عنوان ۶۴۱۰ است، پروژه‌ای که دو سال است درگیر آن هستیم و بخش پژوهشی آن انجام‌شده و برای شروع ساخت نیاز به حمایت دارد.

هنرمندان قزوینی همچنان در انتظار ساخت سالن تئاتر

بازیگر سینما و تلویزیون گفت: ما از سال ۶۴ درخواست تأسیس سالن تئاتر در قزوین را داشتیم که هنوز به نتیجه نرسیده است از استاندار می‌خواهیم با ساخت سالن تئاتر از خود یک یادگاری به‌جای بگذارد.

به گزارش ایسنا، محمدعلی ساربان بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در مراسم دیدار هنرمندان با استاندار قزوین که به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: من متولد شهر قزوین هستم و در کوچه‌های خاکی قزوین بازی کردم و هنرنمایشی را در این شهر آموختم و تصمیم گرفتم که یک بازیگر شوم؛ از هنرمندان قزوین یاد گرفتم که چگونه پا روی صحنه بگذاریم و بعد از فارغ‌التحصیلی افتخاراتی برای خودم کسب کنم.

وی افزود: هرگز زادگاه خودم را فراموش نمی‌کنم، آن زمان که در شهر ۱۵ هزارنفری قزوین زندگی می‌کردم در این شهر پنج سینما داشتیم و هر شب سینماها پر از تماشاگر بود؛ تماشاگرانی که به‌موقع به مسجد هم می‌رفتند و با شوق در امامزاده‌های قزوین حضور پرشور داشتند.

ساربان تأکید کرد: قزوینی‌ها هم هنر داشتند هم‌مکتب و اعتقاداتشان را حفظ می‌کردند، شهر قزوین در حال حاضر فقط دو سینما دارد که سینما بهمن با حمایت حوزه هنری فعال است و سینما مهتاب نیز به ضرب و زور خودش را حفظ کرده است.

وی عنوان کرد: قزوین باید سالن‌های سینمایی مختلف و متعددی داشته باشد، در سال ۱۳۶۴ از استاندار وقت خواستم که سالن تئاتر برای شهر قزوین تأسیس کند و آن زمان قول دادند که سالن تئاتر ساخته شود و بخشی از پروژه هم انجام شد اما هرگز به سامان نرسید.

این بازیگر یادآور شد: بعد از گذشت چند دهه هنوز هنرمندان قزوین سالنی در شأن خودشان و جایی برای ارائه هنر ندارند، به محض ورود به تنها سالن تئاتر شهر غمگین می‌شوم چراکه آن سالن برای هنرمندان کوچک است.

وی تأکید کرد: تقاضا دارم که استاندار فعلی از حضور خود در قزوین برای ما یک سالن تئاتر به یادگار بگذارند که قابلیت اجرای تئاتر، نمایش فیلم و اجرای موسیقی را داشته باشد چراکه این خوراک جامعه ما است و اگر جامعه‌ای این خوراک را دریافت نکند بیمار می‌شود.

ساربان بیان کرد: ما عاملین ایجادکننده شادی هستیم و باید موج شادی و سرور در جامعه ایجاد کنیم اما نیازمند ابزار کار هستیم که این موضوع نیز نیاز به همت و همدلی مسئولین دارد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سینما منطقه قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۲۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حواشی ناتمام «حشاشین»، مهمان ویژه نمایشگاه کتاب و خبرهای جدیدی از حج

تهدیدی برای شهر باستانی جیرفت، کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران، سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری، جایگاه زبان فارسی در تاریخ عثمانی، معرفی داوران جشنواره کن، بحران ادبیات، افزایش مستمری والدین شهدا، حاشیه‌های سریال حشاشین و... از جمله اخبار این هفته فرهنگی هنری ایسنا بودند.

به گزارش ایسنا، با توجه به نزدیکی به ایام حج تمتع نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در آستانه این سفرها که از ۲۴ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود، از ایسنا بازدید کرد.

خبرهایی از حج

سهمیه حج کشورها هر سال براساس جمعیت ساکن مسلمان در آن کشورها تعیین می‌شود. با این حال، عوامل دیگری هم تاثیر دارد، آنچنان که اندونزی، پاکستان و هند به ترتیب بیشترین سهمیه حج را به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین شورای برنامه‌ریزی بعثه و سازمان حج و زیارت، سهمیه ارز سفر حج ۱۴۰۳ را برای هر زائر ۵۰۰ یورو اعلام کرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز در دیدار با کاروان قاریان اعزامی به حج تمتع گفت:‌ افرادی که سال ۸۵ برای حج سپرده‌گذاری کرده‌اند همچنان در صف هستند و برخی از آنها حدود ۳۰ سال در نوبت حج خواهند ماند.

از سوی دیگر اعلام شد که ۵ نفر از مداحان و ۳ نفر از سخنرانان کشور امسال توفیق دارند تا برای اجرای مراسم‌های دینی راهی حج تمتع شوند.

تهدیدی برای شهر باستانی جیرفت

آغاز ساخت یک شهرک جدید در جیرفت و در عرصه شهر باستانی معروف به «دقیانوس»، این محوطه تاریخی را در تهدید قرار داده است.

کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران

باستان‌شناسان به همراه دانشجویان دانشگاه زابل در کاوش آموزشی تپه «پیرزال سیستان»، علاوه بر اشیاء ۴۳۰۰ ساله، بقایای معماری به قدمت حدودی ۴۵۰۰ سال را کشف کردند.

این استقبال کم برای چیست؟

سال گذشته از ۱۲۶ بنای تاریخی که برای مرمت و احیا به مزایده گذاشته شد، حدود ۴۶ بنا به سرمایه‌گذاران خصوصی واگذار شد. امسال قرار است ۱۰۰ بنای تاریخی بار دیگر به مزایده برود. سطح پایین مشارکت مردم در نگهداری و زنده‌سازی بناهای تاریخی همواره محل بحث بوده است، ‌اما دلیل آن چیست؟ موضوعی که گزارش ایسنا به آن پرداخته است.

پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»

معاون میراث فرهنگی استان تهران به دنبال تخریب ساختمان همجوار تماشاخانه سنگلج که تهدیدی برای این بنای تاریخی ثبت‌شده در فهرست میراث ملی اعلام شده است، گفت: شهرداری از میراث فرهنگی قبل از عید استعلام گرفته بود و براساس پاسخی که به آن داده شده است، سازه جدید طبق ضوابط حریم مصوب بافت سنگلج می‌تواند تا ۱۲ متر ارتفاع داشته باشد.

سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تلاش‌ها برای ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری در سال جاری، گفت: کارگردان آن مشخص شده و در حال آماده‌سازی فیلمنامه است ولی چون قرارداد بسته نشده، فعلا نام ایشان را نمی‌آورم.

اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود

رییس هیات مدیره خانه تئاتر درباره برگزاری برنامه‌های اردیبهشت تئاتر که هر سال به انگیزه بزرگداشت روز جهانی تئاتر و از سوی انجمن‌های مختلف خانه تئاتر برپا می‌شد، توضیحاتی ارائه کرد.

داوران جشنواره کن معرفی شدند

فهرست داوران بخش مسابقه اصلی هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن اعلام شد.

اعتراض، اعتصاب و تعطیلی در کمین جشنواره کن

خبرهایی از نمایشگاه کتاب 

در نخستین روز از هفته گذشته اعلام شد که با توجه به ادامه محدودیت‌ سفر هندی‌ها به ایران، این کشور میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران نخواهد بود و یمن جایگزین آن شد.

با این وجود و درحالی که سخنگوی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از منتفی شدن حضور هند و معرفی یمن به عنوان مهمان‌ ویژه این دوره از نمایشگاه خبر داد، رئیس نمایشگاه روز یکشنبه اعلام کرد که هنوز حضور کشوری به عنوان مهمان ویژه را قطعی نمی‌داند.

همچنین اسماعیل جانعلی‌پور از ورود نخستین محموله کتاب‌های خارجی به وزن ۲۴ تن از مقصد کشور لبنان به تهران خبر داد. 

اعلان (پوستر) سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با طرحی از صابر شیخ رضایی نیز روز چهارشنبه منتشر شد.

همچنین مدیر کمیته اداری و مالی نمایشگاه اعلام کرد: سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب۷۰۰ هزار تومان است و از سه روز قبل از آغاز نمایشگاه (۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳) به اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور  تخصیص داده می‌شود.

جایگاه زبان فارسی در تاریخ عثمانی

یک متخصص تاریخ عثمانی با بیان اینکه زبان فارسی در پی‌ریزی و سیر تاریخی دولت عثمانی نیز زبانی مهم به شمار می‌رفته است از علاقه پادشاهان عثمانی به زبان فارسی می‌گوید.

بحران ادبیات 

مریم حسینیان با تأکید بر این‌ که بحران ادبیات داریم، می‌گوید: مسئله نقد ادبی، کارگاه‌های ادبی و خاموش‌شدن چراغ جایزه‌های معتبر را از دلایلی می‌دانم که در فضای ادبی ما بحران، ایجاد کرده و این تقصیر مخاطب نیست.

حاشیه‌های سریال «حشاشین» 

شب دوشنبه (۱۰ اردیبهشت) دو روز بعد از ابلاغ نظر شورای صدور مجوز ساترا در خصوص ممنوعیت پخش «حشاشین» از سکوهای نمایش خانگی ایران، پلتفرم‌های مختلف این سریال را از روی خروجی خود حذف کردند.

در عین حال، اعلام ممنوعیت پخش این سریال در حدود یک ماه بعد از انتشار آن در بسترهای جهانی، انتقادات زیادی را در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشته است؛ به ویژه آنکه بخشی از مخاطبان، این سریال را از سایت‌ها غیررسمی دانلود فیلم و کانال‌های تلگرامی دنبال می‌کنند!

پس از دستور ساترا، رئیس سازمان سینمایی کشور هم دستور داد که کلیه آثار سینمایی خارجی که در پلتفرم‌های مختلف عرضه می‌شوند، باید تاییدیه سازمان سینمایی را جهت نمایش از این سکوها اخذ کنند.

کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال‌ هستند؟

حسن فتحی با سریال «ازازیل»، محمدحسین مهدویان با سریال «زخم کاری ۳»، کمال تبریزی با سریال «بی عاطفه» و رضا دادویی با سریال «پوکر» این روزها مشغول ساخت سریال‌ در شبکه نمایش خانگی هستند.

مهران مدیری هنوز برای تولید سریالش مجوز نگرفته است

در حالی که خبرهای مربوط به ساخت سریال جدید مهران مدیری همچنان در فضای مجازی دست به دست می‌شود، پیگیری‌ها حاکی از آن است که این کارگردان هنوز برای دریافت مجوز تولید سریال از سوی ساترا اقدامی انجام نداده است.

مهران مدیری در سکوت قهوه‌اش را می‌خورد؟

کسانی که می‌خواهند دعاهایشان زود مستجاب شود بخوانند

یک استاد حوزه علمیه درباره دعا و مستجاب شدنش تاکید کرد که پدر و مادر رکن مهمی در استجابت دعا هستند. حتی برای کسانی که پدر و مادر خود را از دست دادند نگران نباشند و به قبور آنها سر زده و از آنها بخواند برایشان دعا کنند.

آواز علیرضا قربانی در استادیوم فوتبال؛ جدی می‌فرمایید؟

در اینکه انتخاب موسیقی بر مبنای سلیقه شخصی افراد است و شاید درباره تعریف موسیقی مناسب در فضای معین به تعریف مشخصی نرسیم، شکی نیست؛ اما اینکه قبل از شروع یک فوتبال پر هیجان برای تماشاچیان در استادیوم آواز علیرضا قربانی پخش کنیم، قطعا کج‌سلیقگی است!

به خدا هوش مصنوعی بود؛ من نیستم!

اگر شما هم این روزها تصاویر و آهنگ‌هایی را می‌بینید و می‌شنوید که مطمئن نیستید واقعی هستند یا خیر، باید بدانید تنها نیستید چون یک نفر تصمیم گرفته نهایت استفاده از یک تکنولوژی پیشرفته را به بهانه سرگرمی تا این حد پایین بیاورد؛ یک سرگرمی گذرا که گاهی اثبات واقعی نبودنِ آن نیاز به قَسم و آیه دارد!

افزایش مستمری والدین شهدا

مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران با تشریح جزئیات افزایش حقوق ایثارگران گفت: مستمری والدین شهدا به ۱۵ میلیون تومان رسید.

پیشنهادهایی برای خواندن:

کشف «گذرگاه مردگان»

از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام

با عشق به ایران در ارمنستان

چرا «سیندرلا» بعد از ۵۰ سال هنوز جذاب است؟

سندی از آزادی خلیج فارس در مسیر نابودی

ماجرای نام‌گذاری عملیات بیت‌المقدس چه بود؟

اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار

مردِ شماره «۴۴» گرافیکِ ایران کیست؟

امروز چهلم بهار است؛ جشنی که از یاد رفته!

شورای نظارت بر صداوسیما قرار است با بودجه ۲۲ میلیاردی چه کند؟

پای ایران همیشه در میان است!

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • «تگزاس ۳» به سینما می‌آید
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند
  • قرارداد سرگروهی «تگزاس ۳» و «عطرآلود» ثبت شد
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • نمایش فیلم تئاتر «عروسی خون» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • حواشی ناتمام «حشاشین»، مهمان ویژه نمایشگاه کتاب و خبرهای جدیدی از حج